The Perfect Serve

Een uitzonderlijk blad hebben is nog maar het begin. Om een onvergetelijke theebeleving voor je gasten te creëren, moet 'the perfect serve' een ervaring zijn waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Lees hier meer over het serveren van het perfecte kopje Pure Leaf thee aan de gasten in jouw bedrijf.


 


Losse Theemelanges  

Losse thee serveren in de horeca

Een kop losse thee met Pure Leaf is een zintuigenprikkelende verwennerij voor de gasten in jouw café, restaurant of hotel. Presenteer het Pure Leaf Losse Theemelange Menaan jouw gasten en laat ze de juiste thee kiezen door hen de blends te tonen en ze te laten ruiken. Met losse thee kiest jouw gast zelf de intensiteit en de smaak van het perfecte kopje. Laat ze het mooie spektakel bewonderen van een uitzonderlijke kopje thee dat voor hun ogen gezet wordt.

De perfecte kop, met de losse thee en infusies, in een paar stappen:

  1. Breng water aan de kook en laat even afkoelen
  2. Giet het water in de theepot zonder de theezeef
  3. Vul de theezeef van de theepot met de losse thee (volg de aanbevelingen op de instructiepagina van de melange)
  4. Laat de thee 2 tot 4* minuten trekken voor het uitschenken

* Kan variëren per theemelange.


The perfect serve: dienblad, kopje, theepot en zandloper

 


 


Theezakje vector

PiramidezakjesThee serveren met piramidezakjes 

Presenteer het Pure Leaf Piramidezakjes Menu en theedoos aan jouw gasten. Laat ze vervolgens de juiste thee melange kiezen door het transparante deel aan de achterkant van de thee-enveloppen te tonen.

Onze transparante piramidezakjes zorgen ervoor dat de natuurlijke melanges van pure thee met echte stukjes fruit en kruiden optimaal beschermd zijn. Dankzij de piramidevorm hebben de theebladeren meer ruimte om te bewegen en zo kan heun heerlijke aroma beter vrijkomen. De piramidezakjes zijn gemaakt van zijde en composteerbare (hernieuwbaar) materiaal. Bezorg je klanten dezelfde authentieke thee-ervaring als met losse thee, maar dan in een gebruiksvriendelijk zakje:

  1. Breng water aan de kook en laat even afkoelen
  2. Plaats één piramidezakje in een glazen kopje
  3. Giet het water in het glazen kop en sluit af met het theedeksel
  4. Laat de thee 2 tot 4* minuten trekken voor je de thee uitschenkt.

* Kan variëren per theemelange.

Perfect serve Pure Leaf met theekopje, dienblad en zandloper