Duurzaamheid

Duurzaamheid
Wij houden van thee. En van de aarde.

Daarom werken we met partners uit de hele wereld samen om onze impact op het milieu te verkleinen. Het aanplanten van inheemse bomen, het werken met hydro-elektriciteit, onze boeren zoeken naar de perfecte harmonie tussen zorg voor de natuur en het groeien van de beste thee ter wereld. 

Volgens de Commissie voor Milieu en Ontwikkeling van de Verenigde Naties voldoet duurzame ontwikkeling aan ‘de behoefte van vandaag, zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun noden te voorzien, in gevaar te brengen’.

Rainforest Alliance Certified™

Pure Leaf is er trots op dat 100% van onze thee op basis van lange blaadjes, het label Rainforest Alliance™ draagt. Dit geldt zowel voor de thee die op onze eigen plantages in Kericho, Kenia wordt geproduceerd als voor de thee van onze partnerdomeinen en kleine boeren overal ter wereld. We kiezen voor Rainforest Alliance en werken duurzaam van theeplant tot theepot.

 

Maak Een Verschil Met Pure Leaf

Rainforest Alliance is een onafhankelijke organisatie die met mensen, gemeenschappen en bedrijven samenwerkt die leven van het land. Samen verminderen we de impact op het milieu en verbeteren we sociale en economische opbrengsten.

Het label van Rainforest Alliance moedigt boeren aan hun planten en theeplantages op drie manieren duurzaam te beheren – milieubescherming, sociale gelijkheid en economische leefbaarheid. Milieuvriendelijke principes alleen zijn niet genoeg om succes op lange termijn te garanderen, dus helpt Rainforest Alliance de boeren op deze drie gebieden vooruit.

Als je voor de Pure Leaf Tea met het Rainforest Alliance-label kiest, steun je boeren die een beter leven willen voor zichzelf en hun gezin, en bescherm je de aarde voor de toekomst.

Onze belofte aan jou

Elk flesje, elk doosje en elk zakje van onze real leaf-thee is het resultaat van duizenden mensen die samen aan hetzelfde doel werken: op een duurzame manier de lekkerste thee ter wereld verbouwen.