Premium thee voor Professionals

The perfect serve is the perfect finish!

Bij Pure leaf geloven we dat je de ultieme gastbeleving al kunt creëren met het serveren één kopje thee. Een uitzonderlijk blad is nog maar het begin. Geserveerd in de mooiste thee accessoires en met de juiste bereiding creëer je een ervaring waarbij alle zintuigen geprikkeld worden met onze premium thee

 

Voordelen van thee

 

Naast het feit dat thee super gezond voor je gasten is, zitten er nog een hele boel andere voordelen aan het serveren van thee. Zo kan thee dienen als perfect alternatief voor wijn. Net zoals bij wijn versterkt de drank de smaken in de door jouw geserveerde gerechten. Als basisregel geldt: waar je rode wijn serveert kun je zwarte thee serveren en waar je witte wijn serveert, groene thee. Natuurlijk zijn er veel meer combinaties mogelijk met de verschillende varianten thee en infusies van Pure Leaf.

 

Wist je dat op thee een van de hoogste marges zit? Voor een lekker kopje thee zijn klanten bereid een premiumprijs te betalen. Daardoor kun je de marge op thee dus makkelijk verhogen. Thee wordt steeds populairder dus klanten verwachten veel van jouw thee collectie en de manier hoe het gepresenteerd. wordt. Deze thee-trend is dus een uitgelezen kans om je winst te maximaliseren. 

Hoe maximaliseer je jouw winst?

Door een betere theebeleving en meer variatie aan te bieden! Zo kun je bijvoorbeeld: 

  • De thee serveren in een potje in plaats van een glas. Ga verder dan alleen een simpel theeglas met theezakje. Hoe aantrekkelijker je de thee presenteert, hoe meer je gast bereid is je te betalen. 
  • Maak thee cocktails en serveer ze in een groot glas. Zo kun je in de zomerperiode ook profiteren van je thee verkoop. Bekijk hier de recepten. 
Een premium product voor een premium locatie
Benieuwd hoe andere zaken Pure Leaf in hun zaak presenteren? Lees hier hoe Annabel van der Valk, General manager bij Van der Valk hotel in Tiel, met Pure Leaf een hoge kwaliteitsstandaard neerzet in haar hotel met onze premium thee.

Meer weten over onze verschillende theevarianten?