Pure Leaf Tea Master Collection

Pure Leaf Tea Master Collection* bestaat uit vakkundig en duurzaam samengestelde biologische blends die prachtig worden opgediend in combinatie met het Pure Leaf theeservies. Deze kwalitatief hoogwaardige thee is met expertise en vakmanschap zorgvuldig vervaardigd in geselecteerde regio’s voor een buitengewone smaak. Ontdek het complete thee assortiment inclusief de twee nieuwe smaken Zwarte Thee Chai en Appel Kaneel.

*Onze nieuwe Pure Leaf Tea Master collection biedt momenteel alleen biologische piramidezakjes.

 

Ontdek Pure Leaf Tea Master Collection


Waarom biologisch?

De mooiste blaadjes van de beste theeplantages, duurzame en biologische bronnen, met een limiet op schadelijke meststoffen en pesticiden. Dit zijn onze ingrediënten voor een thee met een pure smaak en van authentieke kwaliteit. Verantwoordelijk zijn voor het milieu helpt namelijk om de smaken en kwaliteit van onze blaadjes te behouden. Bovendien is biologisch zijn is zeer goed voor de biodiversiteit in en om onze plantages. Het vermindert de water- en luchtvervuiling, waardoor een verscheidenheid aan planten, insecten, vogels en kleine dieren in het gebied vrij kan gedijen. 


Waarom duurzaam?

 Bij Pure Leaf geloven we dat de lekkerste thee echte thee is, op de juiste manier gezet en duurzaam verkregen. We werken samen met de Rainforest Alliance, een internationale nonprofitorganisatie, om thee te kopen bij boerderijen die duurzame praktijken bevorderen.

De Rainforest Alliance werkt met vooruitdenkende boeren om de natuurlijke hulpbronnen in stand te houden en de economische gezondheid van gewassen en gemeenschappen op lange termijn te waarborgen.

Om de certificering van de Rainforest Alliance te krijgen, moet een landbouwbedrijf voldoen aan strenge normen die erop gericht zijn goede landbouwpraktijken te controleren, ecosystemen te beschermen, het welzijn van lokale gemeenschappen te waarborgen en de productiviteit te verbeteren.

We zijn er trots op dat onze thee afkomstig is van Rainforest Alliance Certified™-boerderijen die onze overtuigingen delen om duurzame landbouwsystemen te creëren in het teken van milieubescherming, sociale rechtvaardigheid en economische levensvatbaarheid.


Hoe duurzaam is de vernieuwde Tea Master Collection?
  • Nieuw biologisch gecertificeerde blends
  • Mooie, transparante en plantaardige theezakjes die biologisch afbreekbaar zijn
  • Nieuwe plantaardige zakken voor losse thee die biologisch afbreekbaar zijn
  • Volledig recyclebaar karton (met PEFC-certificaat) van duurzame bronnen
  • Recyclebare thee-envelopjes