Pure Leaf Matcha

 

Matcha is een theesoort die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een populaire trend. De thee wordt al ruim 900 jaar gedronken in Japan en is hier een belangrijk onderdeel van theeceremonies. Bij Pure Leaf maken wij matcha van Tencha theeblaadjes die gedurende een aantal weken in de schaduw worden geteeld. De jongste blaadjes worden vervolgens met de hand geplukt en gemalen tot een fijn poeder dat te herkennen is aan de levendige groene kleur en natuurlijke, volle smaak. 

Plaats je bestelling

 

Matcha recepten

Matcha Latte:

Matcha Latte is een mooie combinatie van Matcha met melk. Hierbij klop je de matcha met heet water op met de Pure Leaf Bamboe Whisk™ tot er een schuimlaagje ontstaat. Hier voeg je melk aantoe. Bekijk hier het volledige recept.

 

 
Matcha Shot:

Voor de originele variant voeg je water toe aan het zakje matcha in een kommetje. Dit klop je op met de Pure Leaf Bamboe Whisk™, waarna je hem kan serveren in een Pure Leaf glas™. Bekijk hier het volledige recept. 

Bestel in de webshop de bijbehorende Bamboe Whisk™om aan jouw gasten je expertise te laten zien in de bereiding. Serveer de Matcha ook in een Pure Leaf glas™.

 

Kijk hieronder voor meer matcha recepten: