Over Pure Leaf

Blijf jezelf.  Breng nooit jouw idealen of passies in gevaar

Pure Leaf daagt ons uit om niet toe te geven aan “short-cuts” in het leven, omdat ze de smaak van het leven verminderen. Het leven is zinvoller en vervullender wanneer we ons geheel aan onze passies en idealen durven toe te geven. 

Bij Pure Leaf zijn wij gepassioneerd over de puurheid van onze thee en de perfectie van ons vak. We zien elk stap in het proces van telen, oogsten en mengen van onze thee als een kans om onze passie voor vakmanschap tot leven te brengen.


Single Origin

Net zoals wijn heeft thee verschillende karakteristieke smaken, afhankelijk van de plaats en de manier van telen. De herkomst van elke thee is gelinkt aan een unieke, uitgesproken smaak. We zeggen daarom dat elke Pure Leaf thee een ''single origin'' heeft.

Hoe wordt Pure Leaf thee gemaakt?

Pure Leaf maakt alleen gebruik van de bovenste bladeren van elke theeplant. Deze worden geplukt wanneer de versheid op zijn hoogtepunt is. Hierna is het belangrijk om de bladeren voor te bereiden op een manier waarop de delicate smaken en aroma’s behouden worden. Om deze reden gebruiken we de traditionele, orthodoxe methode : we rollen en drogen de bladeren zachtjes, zodat de unieke smaak niet verloren gaat. Onze theemeesters combineren onze theebladeren met de beste natuurlijke ingrediënten om de perfecte blend te creëren.

 

     


De Perfecte Blend

Door de combinatie van de beste theebladeren met unieke natuurlijke ingrediënten en smaken, kan Pure Leaf 10 perfecte blends aanbieden. Deze zijn op te delen in drie verschillende soorten thee:

Onze perfecte blends worden zorgvuldig verpakt in een speciaal duurzaam (hernieuwbaar) piramidezakje. De piramidestructuur zorgt ervoor dat er voor de theebladeren meer ruimte is om te bewegen en te ontvouwen. Hierdoor kunnen de heerlijke aroma’s beter vrijkomen.

Elke blend is ook als losse thee te verkrijgen. Met losse thee kunt u de kracht en smaak van uw perfect serve aanpassen, door slechts drie eenvoudige stappen te volgen: opscheppen, brouwen en genieten!

 


AMBITIE

____________________________

'Meesterlijk gemixte volbladtheeën gecombineerd met exquise vruchten en kruiden, om een harmonie te creëren van weelderige smaken en rijke aroma's. Dit alles biedt onze theeliefhebbers de beste en zuiverste zintuiglijke ervaring'.

- PURE LEAF