Nieuw! Pure Leaf Matcha

Pure Leaf matcha doosje, zakje en perfect serve op zwarte achtergrond

Matcha thee wordt gemaakt van Tencha groene thee bladeren uit Japan. Deze bladeren worden op de originele, Japanse manier geteeld waarbij ze een aantal weken in de schaduw groeien. Doordat ze dan even geen zonlicht zien, krijgen de blaadjes een felle groene kleur en een zachte smaak. Alle blaadjes worden met de hand geplukt en gemalen tot een fijn poeder.

 

Plaats je bestelling

Bereiding

Matcha Latte:

Matcha Latte is een mooie combinatie van Matcha met melk. Hierbij klop je de matcha met heet water op met de Pure Leaf Bamboe Whisk™ tot er een schuimlaagje ontstaat. Hier voeg je melk aantoe. Bekijk hier het volledige recept.

Matcha Shot: 

Voor de originele variant voeg je water toe aan het zakje matcha in een kommetje. Dit klop je op met de Pure Leaf Bamboe Whisk™, waarna je hem kan serveren in een Pure Leaf glas™. bekijk hier het volledige recept. 

Duurzaamheid 

Wist je dat ook alle Pure Leaf Matcha duurzaam wordt geteeld op Rainforest alliance Certified™ theeplantages? Zo weten we zeker dat elk kopje thee bijdraagt aan een beter leven voor de boeren, hun families en de gemeenschap waar ze in leven. 

.

The perfect serve

Bij Pure Leaf geloven we in the perfect serve. Dit maakt de thee bij jouw in de zaak tot een beleving voor de gast. Dit geld ook voor Matcha. 

Bestel in de webshop de bijbehorende Bamboe Whisk™om aan jouw gasten je expertise te laten zien in de bereiding. Serveer de Matcha ook in een Pure Leaf glas.

enjoying Pure Leaf matcha tea