Copy of Luxe thee voor jouw bedrijf

Prikkel met Pure Leaf alle zintuigen
.
Bij Pure leaf geloven we dat je de ultieme gastbeleving al kunt creëren met het serveren één kopje thee. De smaken en rijke aroma's worden op een unieke manier gepresenteerd, ideaal voor jouw horecagelegenheid of op kantoor!
.
Kies uit een ruim assortiment aan losse thee of piramidezakjes en creëer een ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Het prachtig ontwerpen theeservies van Pure Leaf maakt de beleving compleet!
.
.
Wil je weten over de juiste bereiding van Pure Leaf? Klik op de onderstaande button en lees alles over de perfecte gastbeleving met een kopje thee.
 

Pure Leaf Tea Master Collection (piramidezakjes)
.

Onze Tea Master collectie* is een reeks premium biologische melanges, vakkundig gemaakt met handgeplukte hele blaadjes van zorgvuldig geselecteerde oorsprong voor een buitengewone smaak en de perfecte gastervaring. 

Pure Leaf gebruikt duurzame en biologische bronnen uit liefde voor het blaadje en de planeet. Biologisch zijn is namelijk zeer goed voor de biodiversiteit in en om onze plantages. 

Vaak zijn gasten die high-end restaurants en hotels bezoeken zich ook bewust van biologische inkoop en gaan op zoek naar het meest natuurlijke en eerlijke eten en drinken, omdat ze denken dat dit het beste is voor zichzelf, voor de natuur en voor de kwaliteit van het product. En dat is waar Pure Leaf komt bij kijken: een heerlijke geur en uitstekende smaak voor een onvergetelijke ervaring.

*Onze nieuwe Pure Leaf Tea Master collection biedt momenteel alleen biologische piramidezakjes.

Meer over: Pure Leaf Tea Master Collection


Wat biedt Pure leaf voor jouw bedrijf?

.

  • Onweerstaanbare blends, samengesteld door onze theemeesters voor een uitzonderlijke smaak
  • 100% biologisch gecertificeerd
  • 100% Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Thee met hele blaadjes die niet worden gebroken of verscheurd
  • Verpakt in plantaardige en biologisch afbreekbare materialen
  • Training van thee experts om uw gasten een uitzondelijke ervaring te bieden
  • Inspiratie voor food pairing en thee recepten

Een theebeleving op maat met de accessoires van Pure Leaf
.

Met Pure Leaf creëer je een eigen theebeleving voor je gasten. Want naast onze premium thee hebben we passende thee accessoires om de ervaring compleet te maken. Heb je bijvoorbeeld de dubbelwandige theeglazen al geprobeerd? Perfect in combinatie met het theedienblad! Samen met de prachtig ontworpen accessoires creëren wij zo een unieke theebeleving voor jouw horecagelegenheid.


Wil je meer informatie? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Contact opnemen

 Gratis Pure Leaf proberen

Ben je benieuwd naar onze theesmaken? We bieden je graag een gratis proefpakket aan zodat je zelf kunt ervaren of Pure Leaf past bij jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid.

Daarnaast denken we graag mee over de mogelijkheden die aansluiten wij jouw wensen.

 

.

Wil je het gratis proefpakket ontvangen? Laat je gegevens achter.

Vraag nu een proefpakket aan 

 


Een premium product voor een premium locatie

Ben je benieuwd hoe andere horecagelegenheden Pure Leaf presenteren? Laat je hier inspireren hoe Van der Valk in Tiel met Pure Leaf de theebeleving voor gasten creëert!

.

.


Meer weten over onze verschillende theevarianten?