Waarom biologisch?

Uit liefde voor het blaadje. En de planeet.
.

De mooiste blaadjes van de beste theeplantages, duurzame en biologische bronnen, met een limiet op schadelijke meststoffen en pesticiden. Dit zijn onze ingrediënten voor een thee met een pure smaak en van authentieke kwaliteit. En we doen dat zonder compromissen te sluiten.


 
Verantwoord omgaan met het milieu
.

Verantwoordelijk zijn voor het milieu verhoogt de ervaring en smaak van elke slok, doordat dit helpt om de smaken en kwaliteit van onze blaadjes te behouden. Het is een verbintenis in het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van onze blaadjes, zowel nu als in de toekomst. Biologisch zijn is zeer goed voor de biodiversiteit in en om onze plantages. Het vermindert de water- en luchtvervuiling, waardoor een verscheidenheid aan planten, insecten, vogels en kleine dieren in het gebied vrij kan gedijen.


 
Bieden van een unieke theebeleving voor je gasten
.

Maar we zijn niet de enigen die deze idealen delen. Gasten die high-end restaurants en hotels bezoeken zijn zich vaak bewust van biologische inkoop en gaan op zoek naar het meest natuurlijke en eerlijke eten en drinken, omdat ze denken dat dit het beste is voor zichzelf, voor de natuur en voor de kwaliteit van het product. En dat is waar Pure Leaf komt bij kijken: een heerlijke geur en uitstekende smaak voor een onvergetelijke ervaring.